x

Free delivery for orders over 200 € for selected European countries. Find here complete list of countries.

Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017

Description

Details

Smuči so v kompletu z okovjem in ploščo ali brez. Montaža vezi ni vključena v ceno! Do te cene so upravičeni člani smučarskih klubov in društev ter člani Masters ski teamov. 

Okovje: + ER 17 PRO - DIN (6-17) ali brez vezi
Plošča: EP 14 WC Race (posebna ALU WC plošča - 14mm, patent - Pritz System)
Radij: 157cm - 11.5m / 165cm - 12.5m
Dolžina: 157cm ali 165cm

Smuči brez vezi imajo FIS podložno ploščo!

 

Profil Amphibio®, brezkompromisna inovacija, ki ponuja prednosti tehnologij Rocker in Camber hkrati, se širi v Elanove glavne smučarske kategorije. Profil Amphibio® kot skupek vseh najboljših tehnologij in inovacij jamči izvrstne vozne lastnosti in dviguje pričakovanja vseh smučarjev na vseh smučarskih terenih.

Power Spine tehnologija, genetska evolucija konstrukcije tekmovalnih smuči, s svojo hrbtenico in kostmi, zagotavlja boljši oprijem in torzijsko stabilnost, Amphibio profil pa dovoljuje hitrejše vstopanje v zavoj, lahkotno zavijanje in oprijem robnika naenkrat.

Trša tekmovalna DualTi ojačitev zagotavlja nadstandardni oprijem robnikov in odzivnost za izredno precizno hitro smučanje.

Information

Information

Brand Elan
Skis length No
Quantity pair
Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register.

6928
Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017
SKU: AA2AEL15G
Stock: Out of Stock
Elan SLX FIS Plate smučka je bila razvita za najbolj zahtevne smučarje, ki si želijo pridobiti dragocene tisočinke v vsakem zavoju. Ne samo odobreno s strani FIS organizacije, te smuči so 100% odobrene s strani naših tekmovalcev. Oborožene z levo in desno konstrukcijo, Power Spine tehnologijo in Amphibio® profilom te smuči zagotavljajo torzijsko stabilnost za najboljši oprijem robnika, hkrati pa tudi hitrejše in bolj direktne zavoje.
Elan SLX FIS Plate, tekmovalne smuči za SL, 2017

€229.95

€160.96

  • Buy 5 for €145.00 each and save 10%